Sports Open Line

Sports Open Line

Sports Open Line

CATEGORY: Sports
The nightly program has been a fixture on KMOX for many years and features a variety of hosts.
  1. January 22, 2022
    6 min
    Download
    Are We Anywhere Close to Baseball?
    Forbes' Maury Brown talks with Rongey about the ongoing lockout in Major League Baseball and what a resolution might look like.
  2. January 22, 2022
    16 min
    Download
    Lou Korac
    Lou joined Rongey to talk Blues hockey including how they've been able to keep pace in the conference despite COVID issues and how far can this team go this season.
  3. January 22, 2022
    36 min
    Download
    Feeling a Cup Run? Lou Korac Breaks Down Blues Around Halfway Mark
    Lou Korac joins Chris Rongey to talk about the Blues as we get to the halfway point of the season, plus Canadians actually get angry?
  4. January 22, 2022
    34 min
    Download
    Keep Out, Titans Continue Trend of Barring Visiting Fans
    Chris Rongey fills in for Wheeler tonight on the Sports Open Line and discusses a trend across Nashville's pro sports scene and Maury Brown talks about the MLB lockout.
  5. January 20, 2022
    25 min
    Download
    SOL: MLB and Players Need to Keep Talking
    Kevin Wheeler talks about the new round of negotiations going on between the MLB owners and the players, plus he proposes a new idea to keep MLB teams competitive when it comes to draft picks. Hear that and mor…
  6. January 19, 2022
    10 min
    Download
    Where does Yadier Molina rank among the best catchers of all time?
    In this clip from the second hour of tonight's Sports Open Line, host Kevin Wheeler opines on the greatest catchers of all time, and where Yadier Molina would rank amongst the greats.
  7. January 19, 2022
    14 min
    Download
    Clip: Chris Pronger-“I didn’t like being friends with my opponents”
    “I’m trying to hit him as hard as I can. I’m not trying to injure him; I’m trying to hurt him.” Hear this clip of Chris Pronger’s conversation with Tom Ackerman on the Garage Happy Hour, and his jersey retireme…
  8. January 19, 2022
    40 min
    Download
    SOL: Angry Cowboys Fans, Best Catchers of All Time, and Gary Pinkel
    In the second and final hour of tonight’s Sports Open Line, Kevin Wheeler explains the ending of the 49ers and Cowboys game and why heated Dallas fans are mad for the wrong reason. Later, Wheeler recognizes Gar…
  9. January 19, 2022
    39 min
    Download
    SOL: Chris Pronger's Jersey Retirement
    In the first hour of tonight’s Sports Open Line, Kevin Wheeler talks all things Blues hockey: the team’s  4-1 home stand, their roster depth, playoff predictions,  and of course the retirement of Chris Pronger’…
  10. January 15, 2022
    39 min
    Download
    SOL: Tweets to the Rams ft. Chris Rongey
    Wheeler talks about what he should tweet to Rams front office face Kevin Demoff. Also Rongey doesn't know Metallica. Leo DiCaprio's ex gf complained about the first date that they had.
  11. January 15, 2022
    36 min
    Download
    SOL: Alien Invasion ft. Chris Rongey
    Wheeler and Rongey talk about the Lockout continuing. They also discuss what would happen if aliens come to earth. Would we all come together?
  12. January 14, 2022
    40 min
    Download
    SOL: Fan Unions ft. Chris Rongey
    What are you bad at? Wheeler and Rongey dive into what they both are bad at. Fans don't need a Fan Union.
  13. January 14, 2022
    36 min
    Download
    MLB owners and players union are still wildly far from striking a deal
    Wheeler and Rongey talk about Rob Manfred and how far apart the MLB Players and The Owners are apart. Among other topics.
  14. January 13, 2022
    38 min
    Download
    SOL: Goofiest Sports Takes ft Chris Rongey
    Kevin Wheeler sits down with guest host Chris Rongey, and the two ask each other one simple question: what's the goofiest sports take they have? Also, if you could have any athlete be your gym teacher, like Har…
  15. January 13, 2022
    34 min
    Download
    SOL: NFL Owners are Weird People ft. Chris Rongey
    Kevin Wheeler and Chris Rongey co-host Sports Open Line Tonight, and they continue to recap Black Monday after the NFL Regular Season wrapped and how NFL owners can be some really odd people #screwkronke
  16. January 12, 2022
    14 min
    Download
    Best coach in Mizzou football history, Gary Pinkel, headed to College Football HOF
    Gary Pinkel, 69 – the winningest football coach in Missouri history – talks to KMOX's Tom Ackerman after the recent news that he will be inducted into the College Football Hall of Fame in December.
  17. January 11, 2022
    39 min
    Download
    SOL: College Football Playoff
    Kevin Wheeler sits down to talk about the CFB between Alabama and Georgia, and what to expect tonight in the game at Lucas Oil Stadium
  18. January 08, 2022
    40 min
    Download
    SOL: Aaron Rodgers’ Antics & Coolness Quiz ft. Chris Rongey
    Chris Rongey joins Kevin Wheeler for tonight’s Sports Open Line! In the second hour of tonight’s show, the fellas talk how big of a troll Aaron Rodgers is and read some of his recent tweets. Later, Chris and Ke…
  19. January 08, 2022
    36 min
    Download
    SOL: Why is Sports like Socialism? ft. Chris Rongey
    Chris Rongey joins Kevin Wheeler for tonight’s Sports Open Line! Chris and Kevin compare various ballparks across America. Kevin opines “Everybody’s a socialist in the world of sports.” How come? Hear what Whee…
  20. January 07, 2022
    40 min
    Download
    SOL: Chris Rongey: Top Gun Enthusiast
    Chris Rongey joins Kevin Wheeler for tonight’s Sports Open Line! Rongey will be co-hosting SOL with Wheeler for the rest of the week as part of his short-term KMOX “residency”! Chris Rongey defends Top Gun agai…

Recent Podcasts